I foråret 2017 fotograferede jeg en række dronebilleder for Dampskibsselskabet Norden.

Samarbejdet har strukket sig over et par år og jeg har løst flere opgaver for dem. Fredag den 09 marts 2018 blev det ene af mine billeder brugt i forbindelse med en artikel i Berlingske business.

Det er denne type opgaver jeg elsker.

Skibet (Nord Manatee) jeg skulle fotografere lå i Skagen på vej mod Aarhus. Hvor jeg skulle tage dronebillederne når skibet anløb havnen. Men det blev forsinket og opgaven og alle aftaler skulle ændres. Det var nu uvist om skibet ville gå i havn i dagslys eller i mørke. Søndag morgen var jeg oppe kl 0400, kiggede på den skibtrafik app  jeg havde hentet og kunne se at skibet ville komme til Aarhus lige omkring solopgang. Jeg kørte på havnen og ventede med dronen klar. Jeg fulgte skibstrafik appen og kunne følge skibet minut for minut.

Lige som det første lys begyndte at vise sig på himlen var skibet tæt nok på havnen til at jeg kunne flyve det i møde og få taget mine billeder. Det hele gik op i en højere enhed, da lyset lige præcist var stærkt nok til at tage skarpe billeder uden for meget støj, lige som skibet gik ind i havnen.

Billedet er taget med min gamle DJI inspire 1 pro med x5 kamera.

Jeg var efterfølgende ombord på skibet og tage en stribe reportagebilleder.