Dronefotograf i Aarhus

Home / Dronefotograf i Aarhus

DRONEFOTOGRAF

Jeg købte min første drone tilbage i 2015. Det havde længe været en drøm at kunne fotografere fra luften – men inden 2015 havde det være forholdsvis dyrt og besværligt. Det ændrede sig der.

Jeg var en af de første i Danmark med dispensation til droneflyvning iden for bygrænsen og har over 350 timers flyveerfaring med dronen.

Dronefoto

Med min baggrund som fotograf har jeg en fordel, da øje for komposition og lys er lige så vigtigt som evnen til at flyve dronen.

Et billede har bedst af at blive efterbehandlet inden det afleveres. Det kan give fokus på de rigtige elementer og fjerne uønskede elementer. Billedbehandling er som udgangspunkt en fast del af prisen.

Dronefilm

Jeg har arbejdet med film i mere end ti år og  stor forståelse for formater, opsætning og framing. Jeg kan hyres ind til at lave droneoptagelser og jeg kan også stå for at klippe og filme en færdig film.

Livestreaming fra dronen

Jeg har opbygget stor erfaring med liveproduktion og streaming via dronen, hvor jeg b.la. har indgået i produktioner af sportsevents og koncerter som er vist på b.la. DR og Eurosport.

Droner /udstyr

Jeg har tre droner, i forskellige størrelser, som jeg bruger afhængig af opgaven. Jeg har mulighed for at skifte optik på drone. Jeg har flere batteripakker og mulighed for at lade i bilen, så jeg kan flyve kontinuerligt.

Jeg har en DJI inspire 2 med X7 Kamera. Dertil har jeg 9mm, 16mm, 24mm, 35mm og 50mm optik.

Desuden har jeg en DJI Mavic 3 Cine og DJI phantom 4 pro.

Skulle dronen ikke slå til, kan vi bruge en helikopter.

Skal du bruge dronefilm eller dronefoto – send en besked

    Udvalgte billeder